Consultanta Project-Based

Pentru a crea o dinastie de succes in afaceri este nevoie de o strategie de crestere, de oamenii potriviti pentru a o implementa si de un plan de succesiune bine pus la punct. Ca urmare, Family Business Network va ofera urmatoarele servicii de consultanta:

Strategie

 

Pentru a alege strategia castigatoare, trebuie sa putem raspunde la intrebari cum ar fi:

– Cum vom reusi sa crestem afacerea in urmatorii 2-3 ani?

– Cum vom reusi sa acumulam cota de piata?

– Cum vom reusi sa obtinem si sa mentinem un avantaj competitiv?

Echipa noastra va ofera servicii complete, de la culegerea datelor necesare pana la implementarea strategiei alese.

Resurse Umane

 

Succesul implementarii unei strategii depinde de oamenii care o aplica zi de zi. Specialistii estimeaza ca, in maximum 15 ani, a avea cei mai buni oameni va deveni un avantaj competitiv decisiv. Echipa noastra va ofera servicii complete, de la selectia viitorilor angajati pana la crearea unor pachete de salarizare motivante.
Succesiune

 

Orice afacere de succes va trece, la un moment dat, in mainile generatiei urmatoare. Pentru a pregati aceasta tranzitie extrem de importanta, trebuie sa putem raspunde la intrebari cum ar fi:

– Exista o persoana desemnata sa preia conducerea in situatii de urgenta?

– Persoana desemnata dispune de competentele necesare?

– Persoana desemnata se bucura de sprijinul celorlalti membrii ai familiei?

Echipa noastra va ofera servicii complete, de la scrierea unei Constitutii a Familiei pana la asistenta pe parcursul procesului de tranzitie.

Toate serviciile se factureaza la tariful de 15 euro/ora + TVA. Deplasarea catre si de la client se factureaza ca ore de consultanta. Auditul situatiei si identificarea problemelor existente se ofera GRATUIT (fara limita de timp).